Een nieuwjaar, nieuwe plannen!

Allereerst wensen we jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar!

Voor ons was 2017 een goed jaar. We zijn naar Noorwegen, Griekenland en een paar dagen in Duitsland geweest. Als je ons zou vragen om te kiezen tussen Noorwegen en Griekenland, wordt dat behoorlijk lastig voor ons. Het is eigenlijk ook niet te vergelijken: de besneeuwde landschappen van Noorwegen en de zonnige Griekse eilanden.

Zo, tijd om naar het nieuwe jaar 2018 te kijken. We hebben namelijk al een aantal geweldige reizen gepland voor dit jaar.

Eerst zullen we weer naar Noorwegen gaan en deze keer doen we dat met het hele gezin. We zullen reizen van Denemarken (Hirtshals) naar Bergen. Een ontzettend leuke stad met mooie natuur rondom. Vanaf Bergen zullen we naar Odda reizen en vanaf daar gaan we verder naar Stavanger. Tijdens deze reis komen we heel veel verschillende landschappen tegen, van besneeuwde bergen tot geweldige fjorden.

 

 

 

 

 

 

 

Deze zomer gaan we naar Indonesië voor onze huwelijksreis. Ja, we zijn verloofd! In onze andere blogs hebben we al verteld dat Naxos in Griekenland een speciale plek is voor ons. En dat is dus omdat hier alles is gebeurd! Dus deze zomer zullen we een mooie reis hebben van Java naar Lombok. Op Java gaan we naar Yogyakarta en naar alle plekken eromheen, denk bijvoorbeeld aan de Borobudur en de Prambanan tempel. We vervolgen onze reis daarna naar Lombok en de Gili eilanden, Vanaf daar gaan we naar Bali, waar we een paar dagen verblijven. En om deze reis te eindigen, hebben we nog een stop in Singapore.

We kijken echt naar deze reis uit, ook omdat het de eerste keer is dat we dit land bezoeken en we lezen er veel mooie verhalen over.

 

We zijn nog aan het kijken voor een reisje aan het eind van 2018. Het zal liggen aan het aantal vrije dagen dat we dan nog hebben. Als het mogelijk is willen we naar Marokko gaan of eventueel een paar stedentrips doen.

En wat zijn jullie plannen voor het nieuwe jaar? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.