Van 2018 naar 2019: Onze plannen.

We weten nog goed dat we deze blog in januari 2018 schreven. Wat is dit jaar eigenlijk snel gegaan en wat hebben we mooie reizen beleefd! We blikken even terug op 2018 en vertellen jullie wat onze plannen voor het jaar 2019 zijn. Natuurlijk wensen we jullie voor 2019 ook weer een gelukkig en mooi nieuwjaar!

Terugblik op 2018

We begonnen 2018 met een reis naar Noorwegen. We deden een roadtrip met het hele gezin van Bergen, langs Odda, naar Stavanger. Wat hebben we hier mooie natuur gezien! Wil je meer lezen over deze reis, bekijk dan hier onze blog.

In de zomer zijn we getrouwd, op 12 juli. We hadden een prachtige dag! Na deze mooie dag zijn we op huwelijksreis gegaan naar Indonesië en Singapore. Voor ons was dit de eerste reis buiten Europa. We vonden het heel tof om de cultuur en natuur daar te zien, omdat het zo anders is als hier in Nederland. Singapore was ook weer totaal anders dan Indonesië. Hier lees je ons reisverslag van onze huwelijksreis!


Eind augustus zijn we een weekendje naar Frankfurt geweest, op bezoek bij familie. Frankfurt is een erg leuke stad om te ontdekken. Heerlijk wandelen langs de Main, de oude stad bekijken en natuurlijk de mooie skyline van Frankfurt..al met al een afwisselende stad die zeker een bezoekje waard is.

In het najaar zijn we een week naar Lissabon geweest. Hier hebben we ook weer echt genoten, want wat een gezellige stad is dit! En in oktober is het nog prima weer hier! Heerlijk om alle bezienswaardigheden te bezoeken en een ritje te maken met de oude gele tram of gewoon tussen de locals op een terrasje neer te ploffen in het zonnetje. Wil je meer lezen over onze week in Lissabon? Bekijk onze blog dan hier!

Onze plannen voor 2019

We zijn alweer even bezig met het plannen van reizen in 2019.

Ook dit jaar staat Noorwegen weer op ons lijstje. Een roadtrip hier blijft gewoon mooi! Deze keer willen we proberen van Bergen, via Flam, Geilo en Odda, naar Stavanger te reizen.

In april willen we naar Cuba gaan. Dit land staat al heel erg lang op onze buckitlist, maar telkens kwam het er op de een of andere manier niet van. Tijd dus om dit land in 2019 wel te bezoeken!

Tijdens de zomer in Nederland gaan we waarschijnlijk naar Griekenland, maar we zijn er nog niet helemaal over uit. Griekenland blijft toch wel een van onze favoriete landen tot nu toe (als we zouden moeten kiezen). We zijn nog bezig met het plannen van welke eilanden we deze keer willen bezoeken.

En dan zo rond oktober gaan we nog eens kijken naar een stedentrip. Boedapest staat ook al weer even op ons lijstje, dus wie weet dat we daar nog een weekje naartoe gaan.

Wat zijn jullie plannen voor 2019? Welke landen staan op jullie bucketlist? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.