Onze uitrusting

Wanneer we op reis gaan nemen we natuurlijk meer mee dan alleen onze paspoorten. Regelmatig krijgen we de vraag welke camera wij gebruiken? Of hoe wij alles meenemen op reis. Hieronder een korte uitleg over wat wij (meestal) allemaal meenemen.

Camera uitrusting

Op dit moment gebruiken wij twee camera’s om al onze foto’s mee te maken. Hieronder de meest gebruikte:

Wij hebben deze camera uitgebreid met een andere lens, zodat we niet steeds hoeven te wisselen. Dat is een stuk praktischer tijdens het maken van foto’s!

Op het moment dat we in of dichtbij het water komen stappen wij over op:

Om beide camera’s neer te zetten gebruiken wij een GorrilaPod. Erg handig, want je kunt hem overal vastzetten of neerzetten door de buigzame pootjes.

Overige uitrusting

Natuurlijk gaat er nog veel meer mee op reis. Denk bijvoorbeeld aan kleding, wat per reis verschilt. Omdat wij niet altijd direct naar onze verblijven gaan en hier ook de rest van de reis blijven maar rondtrekken, vinden we het belangrijk om met onze bagage makkelijk op stap te kunnen. Hierdoor hebben wij gekozen voor een backpack. Deze kan je net zo uitgebreid kiezen als dat je zelf wil. Wij hebben de voorloper van onderstaand model. Deze is hier te koop.

De backpacks doen we tijdens vliegreizen in onze flightbags, zo zijn ze beter beschermd. De flightbag zelf sluiten we af met onderstaande slotje.

Welke reisartikelen gebruiken jullie tijdens je reis? Laat het ons weten in een reactie!